Siden - 1971, har jeg arbejdet med edb systemudvikling, og siden 1992 har jeg samtidig beskæftiget mig med Meditation, Yoga og TaiChi samt (efter 3 år på Sri Lanka) Reiki energimassage. Det har bekræftet mig i, at der er meget mellem himmel og jord, og kontakten til det kommer gennem kendskab til dig selv.

Nu - har jeg valgt at modellere min arbejdsdag, så jeg også har mulighed for at hjælpe mine medmennesker til at opnå en større livskvalitet bl.a. gennem forøgelse af egen selvværdsfølelse og samtidig nedsætte det generelt høje stressniveau der præger mange i dagens Danmark.

Mine værktøjer - er undervisning i Yoga, TaiChi og Meditation samt at give Reiki energimassage, der alle kan bidrage til større selverkendelse både fysisk og psykisk, og samtidig virker som en god modvægt mod de skadelige fysiske og psykologiske konsekvenser der følger af for megen stress.

Læs her mere om at arbejde med stress.
Se mere information om det enkelte værktøj herunder.

Reiki energi massage

Meditation

YogaFlows med Iyengar inspireret Yogastillinger
- forbedrer din grundform og giver dyb indre ro, velvære og sundhed.
Yoga er for alle. Min undervisning har hidtil omfattet yogier fra 8 år og op til 80, nogle nybegyndere og andre med 20 års erfaring. Den generelle FeedBack fra nye er undren over, at yoga kan ændre så meget på balance, smidighed, styrke, udholdenhed og koncentrationsevne.

YogaFlow er en dynamisk og meditativ måde at bevæge sig igennem Yogastillinger, koordineret med åndedrættet og med tid til fordybelse i udførelsen .

Hver lektion indeholder meditativ vejrtrækningsøvelse og Iyengar inspireret grundig instruktion i et udvalg af yogaøvelser, der sikrer at hele kroppen arbejdes igennem, samt meditativ og dyb afspænding som afslutning.

Undervisning af et hold varer 1½ time. Jeg tilbyder eneundervisning og undervisning af små hold hjemme.

TaiChi

 

Ina Margot Rasmussen
Arbejdet med Meditation siden 1992
Arbejdet med Yoga og TaiChi siden 2001
Tera-Mai™ Reiki Grand Master 2005