Siden - 1971, har jeg arbejdet med edb systemudvikling, og siden 1992 har jeg samtidig beskæftiget mig med Meditation, Yoga og TaiChi samt (efter 3 år på Sri Lanka) Reiki energimassage. Det har bekræftet mig i, at der er meget mellem himmel og jord, og kontakten til det kommer gennem kendskab til dig selv.

Nu - har jeg valgt at modellere min arbejdsdag, så jeg også har mulighed for at hjælpe mine medmennesker til at opnå en større livskvalitet bl.a. gennem forøgelse af egen selvværdsfølelse og samtidig nedsætte det generelt høje stressniveau der præger mange i dagens Danmark.

Mine værktøjer - er undervisning i Yoga, TaiChi og Meditation samt at give Reiki energimassage, der alle kan bidrage til større selverkendelse både fysisk og psykisk, og samtidig virker som en god modvægt mod de skadelige fysiske og psykologiske konsekvenser der følger af for megen stress.

Læs her mere om at arbejde med stress.
Se mere information om det enkelte værktøj herunder.

Reiki energi massage
- giver dyb afslapning, afstresning samt psykisk og fysisk velvære.
I Østen er det ret almindeligt at man regelmæssigt modtager Reiki for at forebygge eller helbrede diverse fysiske eller psysiske skavanker. Alle former for smerter menes at stamme fra blokeringer, der forhindrer glæde i at flyde frit. Reiki evner at genoprette den indre glæde og at ændre livet på fundamentalt niveau på en anden måde end andre gængse metoder. Reiki benyttes også som støtte til selvindsigt og spirituel udvikling.

Når du modtager Reiki vil du mærke en let berøring, og en behagelig varme vil massere hoved, nakke, de store led og de indre organer samt afballancere energicentrene i kroppen (chakra'erne efter indisk filosofi). Mine klienter fortæller jeg er en rigtig god kanal for Universel Livskraft Energi.
Det eneste du skal gøre er at ligge og slappe af og ’tage imod’ den energi jeg kanaliserer ned til din krop. Du vil umiddelbart opleve en dyb afslapning samt fysisk og psykisk velvære. Hvis du sideløbende arbejder mentalt med dig selv, vil du på sigt have mulighed for såvel psykisk som fysisk at forbedre dit velbefindende.

Jeg tilbyder desuden Coaching for afdækning og opfølgning af dine oplevede problem områder, som hjælp til større selvbevidsthed og selvudvikling, bl.a. via brug af Enneagrammet.

Den første Reiki session varer 2½ time, hvor vi sammen finder dels Yoga- dels Meditative øvelser for Holistisk Omsorg, dvs. drager omsorg for det hele menneske og forener krop, sind og ånd, og afslutter med Energi massage. Efterfølgende sessioner varer 1½ time. Energi massage alene varer ½ - 1 time.

Imens du modtager Reiki arbejder energien og din krop sammen om at gøre det der er bedst for dig, der hvor du er lige nu i dit liv. For at få det fulde udbytte af det arbejde der er sat i gang anbefales det, at du modtager Reiki energi mindst 3 gange, og gerne indenfor en to-ugers periode. Efterfølgende vil jeg anbefale at du mærker efter, om du har behov for yderligere Reiki samt coaching af det igangsatte arbejde, eller om du evt. har lyst til at tage nye problemstillinger op, som du gerne vil arbejde med.

Meditation

YogaFlows med Iyengar inspireret Yogastillinger

TaiChi

 

Ina Margot Rasmussen
Arbejdet med Meditation siden 1992
Arbejdet med Yoga og TaiChi siden 2001
Tera-Mai™ Reiki Grand Master 2005