Siden - 1971, har jeg arbejdet med edb systemudvikling, og siden 1992 har jeg samtidig beskæftiget mig med Meditation, Yoga og TaiChi samt (efter 3 år på Sri Lanka) Reiki energimassage. Det har bekræftet mig i, at der er meget mellem himmel og jord, og kontakten til det kommer gennem kendskab til dig selv.

Nu - har jeg valgt at modellere min arbejdsdag, så jeg også har mulighed for at hjælpe mine medmennesker til at opnå en større livskvalitet bl.a. gennem forøgelse af egen selvværdsfølelse og samtidig nedsætte det generelt høje stressniveau der præger mange i dagens Danmark.

Mine værktøjer - er undervisning i Yoga, TaiChi og Meditation samt at give Reiki energimassage, der alle kan bidrage til større selverkendelse både fysisk og psykisk, og samtidig virker som en god modvægt mod de skadelige fysiske og psykologiske konsekvenser der følger af for megen stress.

Læs her mere om at arbejde med stress.
Se mere information om det enkelte værktøj herunder.

Reiki energi massage

Meditation

YogaFlows med Iyengar inspireret Yogastillinger

TaiChi
- en syntese af kampkunst, healing og meditation; en spirituel kropskultur.
Bevægelserne i Tai Chi har rødder i den traditionelle kinesiske medicin, hvor krop, sind og ånd udgør en helhed. Formålet med bevægelserne er at omdanne menneskets indre energi ”Qi” til Ånd ”Shen”  samt at bruge din indre styrke frem for din ydre.

TaiChi består af blide, drejende og udspændende bevægelser, som systematisk træner hele kroppen i koordination med åndedrættet, samtidig med at sindet stilnes.
Man træner kroppens styrke, balance, smidighed, kredsløb og koordination, når man dyrker Tai Chi.

Jeg underviser i en dejlig og enkel grundform der kan læres over 12 gange 1½ time.

 

Ina Margot Rasmussen
Arbejdet med Meditation siden 1992
Arbejdet med Yoga og TaiChi siden 2001
Tera-Mai™ Reiki Grand Master 2005