Siden - 1971, har jeg arbejdet med edb systemudvikling, og siden 1992 har jeg samtidig beskæftiget mig med Meditation, Yoga og TaiChi samt (efter 3 år på Sri Lanka) Reiki energimassage. Det har bekræftet mig i, at der er meget mellem himmel og jord, og kontakten til det kommer gennem kendskab til dig selv.

Nu - har jeg valgt at modellere min arbejdsdag, så jeg også har mulighed for at hjælpe mine medmennesker til at opnå en større livskvalitet bl.a. gennem forøgelse af egen selvværdsfølelse og samtidig nedsætte det generelt høje stressniveau der præger mange i dagens Danmark.

Mine værktøjer - er undervisning i Yoga, TaiChi og Meditation samt at give Reiki energimassage, der alle kan bidrage til større selverkendelse både fysisk og psykisk, og samtidig virker som en god modvægt mod de skadelige fysiske og psykologiske konsekvenser der følger af for megen stress.

Læs her mere om at arbejde med stress.
Se mere information under det enkelte værktøj.

Til dig som privat person:
Mine oplevelser de sidste par år gennem de ovennævnte former for arbejde med mennesker, fortæller om væsentlige forbedringer af såvel den fysiske som den mentale ballance.

Er din hverdag lidt stresset, kniber det med livsglæden, føler du hverdagen er deprimerende eller tung at komme igennem, eller vil du bare være lidt god ved dig selv og forebygge fysisk/psykisk ubalance, så er jeg sikker på du vil kunne få glæde af et eller flere af mine tilbud.
Pt. underviser jeg i Yoga for AOF i Birkerød samt hos Topdanmark, og jeg har Meditation og Reiki hjemme.

Hvis dette har din interesse, så skriv til helse@ina.dk eller ring på 2381 3379 for en uforpligtende dialog om igangværende undervisningshold, privatundervisning eller bestilling af Reiki.

Se venligst mine Tidligere beskæftigelser samt Uddannelser i Mit CV.

 

Ina Margot Rasmussen
Arbejdet med Meditation siden 1992
Arbejdet med Yoga og TaiChi siden 2001
Tera-Mai™ Reiki Grand Master 2005